بررسی اثر الگوهای غذایی مختلف بر میکروبیوم روده در سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی
همزمان با روز جهانی میکروبیوم، سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی با رویکرد توسعه پزشکی فرد محور
بررسی اثر الگوهای غذایی مختلف بر میکروبیوم روده در سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی
همزمان با روز جهانی میکروبیوم، سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی با رویکرد توسعه پزشکی فرد محور، سه شنبه 6 تیرماه توسط پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری انستیتو پاستور ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
در این سمینار، معاون پژوهشی مرکز دیابت به ایراد سخنرانی در زمینه اثرات الگوهای غذایی مختلف از جمله رژیم های غذایی غربی، رژیم غذایی مدیترانه ای، رژیم های FODMAP و ... شواهد علمی موجود مبتنی بر مقالات مرور نظام مند و متا آنالیز اخیر پرداختند.
ارسال نظر