برگزاری جلسه مرکز تحقیقات دیابت با گروه آمار و اپیدمیولوژی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

در راستای گسترش تعامل و همکاری مرکز تحقیقات دیابت با سایر مراکز و گروه های تحقیقاتی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه ای در مورخه 11 مرداد 1402 با حضور اعضای مرکز تحقیقات دیابت و گروه آمار و اپیدمیولوژی برگزار گردید.

در ابتدا دکتر خلجی مدیر گروه آمار و اپیدمیولوژی در زمینه حوزه های فعالیت و خدمات ارائه شده صحبت کردند. سپس خانم دکتر منتظر توضیحاتی در خصوص روند همکاری ارائه دادند.

در ادامه، اعضای مرکز تحقیقات دیابت در خصوص طرح های تحقیقاتی فعلی، ایده های پژوهشی و نحوه تعامل به گفتگو پرداختند.

Key Words
Author: